12.01.2008 г., 22:10 ч.

Кукла на конци 

  Поезия » Любовна
581 0 0

Обичах те истински,

както никой досега.

Ти за мене беше Любовта!

Дадох ти всичко,

най-вече сърцето си!

А ти какво ми подари!?

В замяна ми даде само мъка и сълзи!

Аз не съм ти играчка,

но въпреки това сърцето ми смачка.

Харесваш само някакви к*рви заспали,

които обаче смяташ за идеали!

Не съм била такава, не съм била онакава...

И к'фо от т'ва?!?

Ще стана и ще видиш тогава!

С тебе нагло ще си поиграя

и после жестоко ще те изиграя.

И аз мога да бъда кучка без сърце

и да се увличам по всяко момче!

Ще си платиш за моите проляти сълзи

и за всички похабени мечти!

Нощ след нощ сънувам своето отмъщение!

Бъди внимателен и го очаквай с нетърпение!

Сега е твой ред да страдаш

и вече теб ще те боли,

сега ти ще бъдеш моята кукла на конци!!!

© Гергана Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??