Обичах те истински,
както никой досега.
Ти за мене беше Любовта!
Дадох ти всичко,
най-вече сърцето си!
А ти какво ми подари!?
В замяна ми даде само мъка и сълзи!
Аз не съм ти играчка,
но въпреки това сърцето ми смачка.
Харесваш само някакви к*рви заспали,
които обаче смяташ за идеали!
Не съм била такава, не съм била онакава...
И к'фо от т'ва?!?
Ще стана и ще видиш тогава!
С тебе нагло ще си поиграя
и после жестоко ще те изиграя.
И аз мога да бъда кучка без сърце
и да се увличам по всяко момче!
Ще си платиш за моите проляти сълзи
и за всички похабени мечти!
Нощ след нощ сънувам своето отмъщение!
Бъди внимателен и го очаквай с нетърпение!
Сега е твой ред да страдаш
и вече теб ще те боли,
сега ти ще бъдеш моята кукла на конци!!!
© Гергана Русева All rights reserved.