9.11.2016 г., 7:55 ч.  

Купол 

  Поезия » Свободен стих
522 0 0

Буря започва. 
Мрак прониква през облаци,
облаци и небе. 
Под купол затворени сме.

 

Ние не виждаме този купол,
защото е по-лесно. 
Но не го ли счупим сега, 
ще гнием вечно.

 

Вземи камък 
и хвърли го,
хвърли го право в тази материя, 
която пречи ни.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??