2.05.2007 г., 3:15 ч.

Кураж ли?Не!Увереност ми трябва... 

  Поезия
678 0 10

Кураж ли? Не! Увереност ми трябва,
тогава всичко ще се нареди.
На случайни хора поводи няма да давам,
да се разполагат със съдбите ни.


Дори на теб няма аз да позволя,
да се съюзяваш с врага на любовтта,
защото ти си мой, избран,
да те обичам до смъртта.


Не съм ти господарка и не искам.
Не бих и възразила даже -
че пред дявола аз сметка ще поискам,
ако се опита да ни "закача".


Опора от теб ми е нужна,
и вяра, че можем да бъдем по-силни...
Не бива във всяко камъче да се препъваме,
а да браним любовтта си, дори от вятъра!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??