12.10.2008 г., 20:18 ч.

Кусур 

  Поезия » Хумористична
624 1 7
Кусур

Подарък съм аз за нежния пол,
циганката умря от големия зор
и когато на огледалото мълвя,
като във стара приказка една:
Огледало, огледало на стената,
кой е най-готиното копеле в махалата?
То отговаря: Млъкни бе, смотаняк,
че ще се пръсна от смях.

Ама така само си говори,
че черна завист го трови.

Че когато родих се аз,
сестрите изпаднаха в екстаз.
Акушерката ужасена изкрещя:
Този е на дявола сина!

И ето, че пораснах сега
под грижите на рогатия си баща
и отворени сме ние в играта,
аз, кусурът ми и сатаната.

Така че, бързо - всички тарикати юнаци,
затворете прозорци и капаци,
блокирайте портите, заключете вратите
и зад тях скрийте дъщерите и жените
и ги дръжте под пет катинара,
иначе репутацията им изгаря.
Че кусурът ми много не подбира,
само... нещо - пулс да и се намира!
Млада и стара, гърбава и права,
щом е жена - СТАВА!
Богата и бедна във Версачи или цървул...
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ - това е моят кусур!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??