Къде е Бог ли питаш…
Тихо е…
В дъжда се скитам.
Когато ме забрави и се сетих.
Танцувам му…!
Да се усмихне.
Моля се да ми прошепне…
Понякога се сещам, нещо трепва!
По устните молитва... няма.
Бог е горе!
Аз съм долу в здрача!
Всяка светлина е моя слабост.
А Бог е туй, което нямам…
Надявам се и вярвам, че го има.
Понякога до него се допирам.
© Радка Иванова Всички права запазени