1.10.2007 г., 9:05 ч.

Къде е изборът... 

  Поезия
900 0 3

Времето отне почти всичко от мен
и ме остави без ключ, да вилнея...
в сърцето ми спомен броди наранен
и ми се струва, че бледнея...


Кървав изгрев без посока ме свлича,
в яростна мъка душата ми тича...
Пропадам, без да дишам и усещам.
И всички напразни надежди посрещам.


Надеждата ми показа мечтаното,
реалноста описа сегашното,
докато тъма броди над желаното,
се мъча да надживея избраното.


Изборът да съм тази, която трябва, е задължителен,
изборът да бъда като всяка друга, е препоръчителен,
изборът да съм тази, която искам, е всевъзможен,
изборът, който искам... е нежъвможен...

© Христина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изборът да съм тази, която трябва, е задължителен,
    изборът да бъда като всяка друга, е препоръчителен,
    изборът да съм тази, която искам, е всевъзможен,
    изборът, който искам... е невъзможен...

    Изборът всъщност е дълбоко в теб.
  • Хубав стих, Христина,
    много ми хареса.С обич.
  • Поздравчета!
    /оправи заглавието/
Предложения
: ??:??