24.09.2008 г., 7:36 ч.

Къде е мястото за мен 

  Поезия » Друга
468 0 7
Ти знаеш ли какво е да препускаш
като жребец в пустиня от тъга,
с напукана душа да вкусваш
единствено на болката жлъчта?
Ти знаеш ли какво е да разлистваш
деня след нощ, нощта след ден
и нийде там да се не вписваш?!
“Къде е мястото за мен?”-
да питаш себе си и този
огромен свят така любим
за някой друг, пред теб положил
живот и дух несъвместим.
- Съдба не пожелавай като тази,
че води тя в подводните талази!

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??