31.08.2007 г., 16:13 ч.

Къде е този свят 

  Поезия
556 0 3
    Когато теб те няма,
                    притварям си очите,
    чрез тебе гледам в друг,
                    вълшебен, чуден свят.
   Прекрасен  свят  с усмивки,
                    заместили сълзите.
   В очите обич, вяра,
                    винаги горят.
   Къде  е този  свят
                    прекрасен и вълшебен?
   На друга ли земя, 
                    на друга  ли планета?...

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??