18.12.2009 г., 9:25 ч.

Къде и кого? 

  Поезия » Философска
424 0 8

слънцето в пясък

горещ – искрей

пепел – пустош

малък храст

светлей

в огън буен

Моргана

или

Божие чудо

в пустиня

пясък

камък

синева

изгря

вихрушка

и ето миг настана

лумна огън буен

изгарящ – но къде?

изпепеляващ – но кого?

 

 

15.12.2009г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??