КЪДЕ ИЗБЯГА КОНЯ
Малко черен хумор винаги е нужен …
Седим си с моите приятелки
в кафе едно, навън, в дъжда.
Говорим за нещата от живота,
Предъвкваме си приказка една:
На всички ни в живота имало
мъже бол – чак се давим в стон.
Ама досега не е срещала и никоя
принцът си на белия си кон.
Ееееех, конете, те пък са навсякъде.
Всяка имала е бол от тях.
Ама принцовете – те къде избягаха
И защо ли са се скрили и от нас?
Седим си ние и си мрънкаме.
Плюеме кат` стари квачки, в хор.
Абе, принце,
ще ти видиме ли мутрата все някога.
Или ще се гътнем без да видим зор.
Даааааааааа, ми той и конят ми избяга.
Натирих го в гората най-подир.
Работата ясна май че стана:
Бре… ще се влиза в манастир…:)
29. 06. 2007
© Мириам Всички права запазени