2.06.2007 г., 9:17 ч.

Къде ли...? 

  Поезия
527 0 4
   Къде ли...?

От вчера почнах план да правя -
нова стая, ново парно.
И не заспивам, не забравя,
човърка червейче коварно.

Чертая си умислен. В точка
е погледът ми прикован.
Забравих, че до вчера впрочем,
навес да вдигна бях призван.

Това - за днес. Какво ли Утре
ще ми изпрати, щом заспя?
Въпрос отдавнашен ме чупи:
Ще съм ли тука, ако спра?

 13 Януари, ПЕТЪК, 2006, Дженмар Зое,  Атлантик

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??