15.04.2021 г., 0:43 ч.

Къде ли е сега Луната? ( дует ) 

  Поезия » Любовна, Еротична
593 3 5

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Къде ли е сега Луната

     с лика си да ме озари?

     Копнеж един тая в душата,

     утеха тя да ми дари.

    Че тихо мрак нощта повява

     и нимфа гола съм сега,

     но късам стръкчета тинтява,

     желание е... и тъга.

 

А: Не питай за Луната ти!

     Тя скрила се е зад тъма!

     Ведно със всичките звезди

     оставила те е сама!

     Към тебе приближавам аз!

     Ще бъда нежен чародей!

     Ти с китка във ръка - със глас,

     тук срещнеш ли ме, се засмей!

 

С: Къде ли е сега Луната?

А: Не питай за Луната ти!

С: Копнеж един тая в душата...

А: Аз знам за твоите мечти!

С: И нимфа гола съм сега...

А: Към тебе приближавам аз!

    С прегръдка ще те облека,

    целувки дар са ти завчас!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??