4.08.2010 г., 16:18 ч.

Къде ме водиш? 

  Поезия » Любовна
657 0 0

Къде ме водиш, сърце,
нали обичаше друг???
Какво ли там те зове,
а уж щастливо бе тук???

Защо ли страдаш, сърце,
къде отиваш без страх,
след всички тези лъжи,
защо залъгваш се пак???

Не ме измъчвай, сърце!!!
Какво очакваш, кажи?
Той пак ще те предаде...
а мен предаваш и ти...

Къде ме водиш, сърце???

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??