6.12.2006 г., 16:32 ч.

Къде отиде ти 

  Поезия
894 0 3
..Къде отиде ти ..

...Къде отиде ти ?...
...Какво стана с твоите прословути сълзи ?...
...Как можа да ме напуснеш така?...
...Не се ли сети, че ще нараниш моята душа?...

...Всичко свърши просто ейтака...
...В миналото са вече твоите слова...

...Но аз няма да забравя думите “обичам те”...
...Все пак колко години израча ги...
...Но проблема е, че те изгубих нечесно...
...Всичко беше толкова грешно...
...Исках ти да си до мен в моя труден ден...
...А ти остави мен ...
...И отиде при онази...
...Която толкова брутално те остави...

© Мариана Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ъъъ...за жалост тва се случва доста често..иначе идеята и като цяло е суперн
  • Готино е!Продължавай в същия дух!
  • Много вярно!
    Харесва ми,справила си се отлично!
Предложения
: ??:??