30.10.2007 г., 14:06 ч.

Къде отиваш, лято 

  Поезия » Пейзажна
1004 0 3

Къде отиваш, лято

 

Къде отиваш, лято?

За къде толкова много бързаш?

Нима не знаеш, че искам всеки ден

да бъдеш близо до мен?

Да чувствам твойто слънце

с грейналите му лъчи,

да виждам как със всеки ден

животът тук кипи.

Как всичките цветя цъфтят,

горите зеленеят,

поточета текат

и долините греят.

Как всичко тук се съживява,

за нов живот готово!

Как всичко тук се съживява,

готово да посрещне теб отново!

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??