5.08.2012 г., 19:28 ч.

Къде се намираш? 

  Поезия » Любовна
553 0 0

Къде се намираш
в този късен час,
защо не се прибираш,
защо не си у вас?

Защо не отговаряш,
когато се обаждам,
телефона ми затваряш,
но другия изваждам...

 

Звъня ти отново...
и чувам твоя глас:
"бях с едно момче,
сега вървя към нас..."

Защо го направи,
защо се подигра?
За мен ти си всичко -
за тебе съм игра...

Не мога да поварвам..
и няма да успея,
но знам, че те обичам..
За тебе аз живея!

© Христо Чемширов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??