12.08.2018 г., 21:47 ч.

Къде се помещава любовта 

  Поезия » Любовна
424 0 0

Любовта е в сърцето –

и в твоето, и в моето сърце..

В очите ти – по-сини от морето,

в ръцете ти, създадени за моето лице.

 

Във всеки жест и в твоите целувки,

във всички думи, скрити в тишина;

в ръцете, търсещи прегръдки,

в очите, казващи милион неща.

 

Любов е пликче със бисквити,

любов е чаша с ароматен чай;

любов е и в очите - сълзи,

любов е всеки стон в нощта.

 

Любов е сандвичи в леглото,

масаж със розов аромат;

откраднати целувки във басейна

и клечици за суши на цветя.

 

Любов е да те искам силно

и да не мога миг без теб.

Любов е думата „Обичам“,

изказана единствено за теб.

 

Не знам дали се помещава

единствено във моето сърце,

но знам – любов e празната ми стая,

макар и с всички вещи, но без теб.

 

Любов е да не спирам да те искам,

денят ми е безкраен – липсваш ми.

Любов е силно да обичам,

защото моят свят сега си Ти!

© Нямам Име Всички права запазени

На моята котка <3

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??