Любовта е в сърцето –
и в твоето, и в моето сърце..
В очите ти – по-сини от морето,
в ръцете ти, създадени за моето лице.
Във всеки жест и в твоите целувки,
във всички думи, скрити в тишина;
в ръцете, търсещи прегръдки,
в очите, казващи милион неща.
Любов е пликче със бисквити,
любов е чаша с ароматен чай;
любов е и в очите - сълзи,
любов е всеки стон в нощта.
Любов е сандвичи в леглото,
масаж със розов аромат;
откраднати целувки във басейна
и клечици за суши на цветя.
Любов е да те искам силно
и да не мога миг без теб.
Любов е думата „Обичам“,
изказана единствено за теб.
Не знам дали се помещава
единствено във моето сърце,
но знам – любов e празната ми стая,
макар и с всички вещи, но без теб.
Любов е да не спирам да те искам,
денят ми е безкраен – липсваш ми.
Любов е силно да обичам,
защото моят свят сега си Ти!
© Нямам Име All rights reserved.