3.12.2008 г., 12:01 ч.

Къде сгреших? 

  Поезия » Любовна
737 0 1

Колко ми е трудно да те забравя,

какво ли не правих, дори в алкохол да се удавя.

С какви ли не други излизах,

в какви ли не дискотеки влизах,

но като теб не можах да намеря...

А с момичета бол - на тонове да ги меря!

Приятелите ми викат ''стига'',

а аз не спрях да виждам твоят силует!

Любовта ми към теб е все още любовна дига!

Не мога да мисля, като за старинен предмет!

Кажи ми, по дяволите, защо спря да ме обичаш?

Кажи ми, по дяволите, къде сгреших...?

Но край! Няма никога повече след мен да тичаш,

защото ръцете си от теб отмих!

© Шахин Ареф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??