28.05.2006 г., 23:02 ч.

Къде си 

  Поезия
749 0 9

Далече, далече, далече си от мен сега,
и в тази притихнала вечер ме пари горчива тъга...
Пак нощ над града се надвеси
и тъмни завеси плете...
Къде си, къде си, къде си,
мое любимо момче?!

© Каролина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??