May 28, 2006, 11:02 PM

Къде си 

  Poetry
750 0 9

Далече, далече, далече си от мен сега,
и в тази притихнала вечер ме пари горчива тъга...
Пак нощ над града се надвеси
и тъмни завеси плете...
Къде си, къде си, къде си,
мое любимо момче?!

© Каролина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??