29.11.2007 г., 12:06 ч.

Къде си?  

  Поезия » Любовна
845 0 3

Усещаш ли аромат
на неувяхващо цвете,
което държиш
така нежно в ръцете.
Имаш ли сърце,
което бие полека.
И тихо те зове
към вярната пътека.
Криеш ли сълзите,
когато тихо плачеш.
Търсиш ли утеха,
когато сам си в здрача.
Чувстваш ли любов,
която опиянява.
И живота ти суров
със светлина дарява.
Знаеш ли, че можеш
всичко да постигнеш.
Само щом поискаш
целта си да достигнеш.
Целуваш ли със устни,
палещи страстта.
И изстиващата плът
даряваш с топлина.
Молиш ли за прошка,
с искрени очи.
Искаш ли да бъдеш
този, който си.
Тъжиш ли за мига,
от твоето съзнание.
Готов ли си да кажеш
искрено признание.
Обичаш ли със сила,
която няма равна.
С прегръдка мила
и греховно плавна.
Къде си?
Има ли те тук за мен.
Приказна любов
с вековен плен.

 

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??