15.06.2008 г., 15:08 ч.

Къде си? 

  Поезия » Любовна
691 0 9

                     Къде си?

 

 

Къде си? Взирам се във тишината,

търся те във залеза, в дъгата, в песента...

Търся те във златото на листопада есенен,

в цветята, в нежността на пролетта.

 

Къде си? Чакам те във самотата,

в черната безкрайност на нощта.

Чакам те, а е премръзнала душата ми,

затрупана във снежни преспи, без мечта.

 

Къде си? Търся те! Зовя те! Чакам те!

Ще те намеря ли ако пребродя аз света?

Или си до мене, тука някъде,

но от близостта не сещам твоята ръка?

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??