27.01.2008 г., 11:11 ч.

Къде си? 

  Поезия
861 0 2

Къде си?

Вървя през студения ден!

А болката тъмнее вътре в мен!

Студ сковал е тишината!

Говоря си сама със самотата!

Сълзите ми не питат,

а сами към бездната политат!

Сърцето ми се моли,

със вятъра се бори!

Скреж се възцари във моята душа!

Там сега царува само болка и тъга!

Всяка моя мисъл ме връща в красотата,

но, уви, за мен остана... празнотата!

През океана от мечти

вървяхме вчера аз и ти!

А днес вървя САМА

към безкрайната тъма!

Вървя през огън и през лед,

вървя през болката към теб,

вървя през мрак и през сълзи

и търся твойте очи!

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??