11.11.2012 г., 15:37 ч.

Къде си? 

  Поезия » Любовна
515 0 0

 

 

                                          Къде да те търся?                                         

                                          В лъчи недокоснали още зората,

                                          във бряг нецелунат от морската шир,

                                          във звездния полет на нощ непозната,

                                          в чертите на някой забравен кумир?

                                          И вече не питам, но знам, че те има,

                                          ще чакам, дори да не съм вече жива,

                                          а ти ще ме търсиш

                                          и свойте сълзи в океан ще превърнеш -

                                          така ще сме двама самотни търсачи:

                                          ти - в лодката своя, а аз - в океана.

© Сара Махова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??