2.11.2005 г., 18:20 ч.

КЪДЕ СИ ТИ??? 

  Поезия
1363 0 3

КЪДЕ СИ ТИ???

 

Къде си ти и как започна всичко???
надежда, поглед, плах...

Докосване,  усмивка, нежност, смях…

Дойде при мен и времето отново спря…

Вървяхме двама  под звездите...

 Небето сякаш махаше с  ръка...

Луната слънчево ни се усмихна…

Отиде си... остави ми надежда…

Сърцето мое давах ти сама…

 "Не си отивай", исках да извикам…

 Но  ти не се обърна или  не разбра…

 

9.1990г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??