10.10.2007 г., 15:36 ч.

Къде си ти 

  Поезия
690 0 2
 

Зведните се сипят в небето,

а аз се питам къде ли е момчето,

което ми плени сърцето.

Луната блести,

а сам ли си ти?

Питам се аз

в този час.

Мислиш ли за мен

от мечти пленен,

или просто спиш

като малък, сладък миш.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси [;
  • По много приятен начин написано! Браво! И все пак доста красиво излгеждат тези чувства...
Предложения
: ??:??