Oct 10, 2007, 3:36 PM

Къде си ти 

  Poetry
750 0 2
 

Зведните се сипят в небето,

а аз се питам къде ли е момчето,

което ми плени сърцето.

Луната блести,

а сам ли си ти?

Питам се аз

в този час.

Мислиш ли за мен

от мечти пленен,

или просто спиш

като малък, сладък миш.

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мерси [;
  • По много приятен начин написано! Браво! И все пак доста красиво излгеждат тези чувства...
Random works
: ??:??