3.09.2009 г., 15:48 ч.

Където раната остава 

  Поезия
463 0 0

Където раната остава,

нямам място за нова измама,
там силно обичта боли,
но прости, разбери.

Но любовта там не изгасва
между наранените души,
искрици леко винаги ще прехвъркват,
но сили за връзка отново не ще намерят.

Раната дълбока е,
ранима е,
сега е много чувствителна
и не иска отново да кърви
за изминалите години, страдание
и победата, която сама си изгради.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??