26.12.2007 г., 0:44 ч.

Кълнеше се.. 

  Поезия
857 0 4

Нявга във вечна любов се кълнеше

и в почит дълбока,

а сега съм сама

и стоя у дома!

Клетвата своя забрави

и ме остави...

Сърцето мое бе твое...

Но вече не мисля за твойта любов,

а за пътя към нов живот!

© Мария Герсова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??