3.09.2018 г., 13:09 ч.

Към... 

  Поезия
818 0 1

изоставена
къщица - от нелюбов
обитавана

 

изоставени
селища - от нелюбов
оседлавани

 

изоставено
РÀИЩЕ - от нелюбов
осквернявано

 

......................................................

 

поругавана
земна твърд - към нелюбов
насърчавана

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??