30.01.2017 г., 0:08 ч.  

Към безкрая 

  Поезия » Друга
499 0 3

Отплава ли нашата лодка
далеч към безкрайното?
Сама ли си прави разходка,
там в синьо-бялото.

 

А бреговете останаха пусти,
само нашите стъпки личат
и следите морето изпуска,
щом с тях по-красив е брегът.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??