Мелодия 3Д !!! Страхотен джаз!!!
Заразно впечатление за всеки...
То - просто виждаш - как човек човеку
предава луда страст и как в екстаз
в пространството - танцуват мисли леки!!!
Релакс тотален и работна атмосфера -
противници до вчера - се преплитат
и съчетават във борба нелека ...
... То - все едно, че Марс и че Венера
шаблон вековен пред очите ти омитат!!!
А ти се чудиш - как да реагираш -
кого да поощриш , кой да накажеш,
а едновременно с това - да си герой !
Чия неверна реч да коригираш !
И действие чие неправо - да докажеш!
Но ...Знайно е - " 3Д" - то е заразно
със свойта бурна сила и със свойта красота
и постоянно бърка във живота твой!
А ти - бъди щастлив - не е напразно -
все ще усетиш на живота верността!!
© Момчил Манов Всички права запазени