14.10.2012 г., 14:00 ч.

Към един поет 

  Поезия
790 0 12

Открий ми рай със луднали градини

и обсипи ме с цветове бял смях!

За красота жадувам аз, вземи ме

на своя мамещ, недостъпен бряг!

 

Там крехката дъгичка на мечтата

ще се разпръсне в чудна светлина…

Омай със песен и любов земята,

пусни ме в храма – в твоята душа!

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??