Oct 14, 2012, 2:00 PM

Към един поет 

  Poetry
793 0 12

Открий ми рай със луднали градини

и обсипи ме с цветове бял смях!

За красота жадувам аз, вземи ме

на своя мамещ, недостъпен бряг!

 

Там крехката дъгичка на мечтата

ще се разпръсне в чудна светлина…

Омай със песен и любов земята,

пусни ме в храма – в твоята душа!

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??