14 окт. 2012 г., 14:00

Към един поет 

  Поэзия
795 0 12

Открий ми рай със луднали градини

и обсипи ме с цветове бял смях!

За красота жадувам аз, вземи ме

на своя мамещ, недостъпен бряг!

 

Там крехката дъгичка на мечтата

ще се разпръсне в чудна светлина…

Омай със песен и любов земята,

пусни ме в храма – в твоята душа!

© Росица Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??