6.08.2005 г., 13:05 ч.

Към мен… 

  Поезия
1034 0 1

 

Аз свикнах вече да забравям

и странно чувство- още не боли.

Сърцето си на другите раздавам

безчувствена към себе си дори.

 

И-странно чувство- мога да прощавам,

щом  чувствата на пепел изгорят,

в жаравата по-силна ставам

и чакам чувства пак да се родят

 

И-странна мисъл- искам самотата,

когато всички други отрекат,

когато виждам празнината на сърцата,

когато думите и мислите мълчат.

 

И-странна мисъл- няма да обичам,

щом никой не обича мен!

В светът студено-безразличен

към тихият ми вечен плен…

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря за оценката и за пожеланието радвам се,че ти е харесало
Предложения
: ??:??