2.10.2014 г., 10:14 ч.

Към мъжете 

  Поезия » Бели стихове
441 0 0

Обичат

да прегръщат

нощем,

но не

търсят

след това

кажете ми

мъже

какво сме

ний

за вас

подарък за

нощта и

нищо

след това

или

една мечта

за любовта...

© Даяна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??