Oct 2, 2014, 10:14 AM

Към мъжете 

  Poetry » White poetry
451 0 0

Обичат

да прегръщат

нощем,

но не

търсят

след това

кажете ми

мъже

какво сме

ний

за вас

подарък за

нощта и

нищо

след това

или

една мечта

за любовта...

© Даяна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??