13.05.2018 г., 0:39 ч.

Към началото 

  Поезия
233 0 0

КЪМ НАЧАЛОТО

 

Вечерта плисна смълчани лъчи,

попили тайните на уморения ден.

Заключи ги в тръпнещи тишини,

към душите и сърцата устремени.

 

Лунният прах сребро сипе в съня.

Звездите палят светулкови свещи.

Души се сливат свято в любовта,

далеч от злоба, завист и лъжи.

 

Зората ръси тайнствено росата.

Лъч слънчев я реди на кристали.

Кафето разнася в ухания аромата.

За ден нов, Бог с любов ни погали...

 

12 05 2018

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??