13.05.2019 г., 7:20 ч.

Към началото 

  Поезия
150 0 0

КЪМ НАЧАЛОТО

 

Вечерта плисна смълчани лъчи,
попили тайните на уморения ден.
Заключи ги в тръпнещи тишини,
към душите и сърцата устремени.

 

Лунният прах сребро сипе в съня.
Звездите палят светулкови свещи.
Души се сливат свято в любовта,
далеч от злоба, завист и лъжи.

 

Зората ръси тайнствено росата.
Лъч слънчев я реди на кристали.
Кафето разнася в ухания аромата.
За ден нов, Бог с любов ни погали...

 

12 05 2018

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??