May 13, 2019, 7:20 AM

Към началото 

  Poetry
152 0 0

КЪМ НАЧАЛОТО

 

Вечерта плисна смълчани лъчи,
попили тайните на уморения ден.
Заключи ги в тръпнещи тишини,
към душите и сърцата устремени.

 

Лунният прах сребро сипе в съня.
Звездите палят светулкови свещи.
Души се сливат свято в любовта,
далеч от злоба, завист и лъжи.

 

Зората ръси тайнствено росата.
Лъч слънчев я реди на кристали.
Кафето разнася в ухания аромата.
За ден нов, Бог с любов ни погали...

 

12 05 2018

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??