16.08.2018 г., 18:11 ч.

Към Поезията 

  Поезия » Друга
358 1 2

И Вие, и аз, че и двете,

жени сме - от горе до долу.

Поезийо, забравете

за императивните глаголи.

На мен тия не ми минават,

на Вас Ви е преко джанката.

След думите Ви - парфюм от слава,

изпарява се като сянка.

От думите Ви по върховете

издига се някой ледник.

Набождат крила в гърбовете,

пейзажът е ненагледен.

Поезийо, не е безспорна

слабостта, че грешите.

Жени сме, няма да спорим!

И двете - не малко чешити.

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??