16 авг. 2018 г., 18:11

Към Поезията 

  Поэзия » Другая
360 1 2

И Вие, и аз, че и двете,

жени сме - от горе до долу.

Поезийо, забравете

за императивните глаголи.

На мен тия не ми минават,

на Вас Ви е преко джанката.

След думите Ви - парфюм от слава,

изпарява се като сянка.

От думите Ви по върховете

издига се някой ледник.

Набождат крила в гърбовете,

пейзажът е ненагледен.

Поезийо, не е безспорна

слабостта, че грешите.

Жени сме, няма да спорим!

И двете - не малко чешити.

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??