29.07.2008 г., 8:39 ч.

Към пустотата 

  Поезия » Друга
463 0 3
 
    • Вървя към пустотата.
    • Без очи.
    • Вървя към червените петна,
    • идващи понякога в сънищата.
    • Във устата полепнал е прах.
    • И горчи.
    • Както никога искам пътуване,
    • без възможност за връщане.

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??