Jul 29, 2008, 8:39 AM

Към пустотата 

  Poetry » Other
488 0 3
 
    • Вървя към пустотата.
    • Без очи.
    • Вървя към червените петна,
    • идващи понякога в сънищата.
    • Във устата полепнал е прах.
    • И горчи.
    • Както никога искам пътуване,
    • без възможност за връщане.

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??