13.01.2018 г., 21:49 ч.

Към себе си 

  Поезия » Любовна
390 1 3

Оазис на моите мечти,
дъх затаих аз по тебе
и небето с огнен вик 
настръхна в такт с мене.
Лагуната е много синя,
пътят е далеч.
Мислите се носят по вълните.
Нека винаги сме заедно с теб
и все така да знам, че ме обичаш.
Оазис на моите мечти,
бреговете ти са много чисти.
Мога ли и аз, кажи, 
като тях да засияя чиста? 

ГЕРГАНА ОСКАР

© Гергана Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??