4.01.2013 г., 16:11 ч.

Към шампиона 

  Поезия » Друга
441 0 0

Към шампиона

(Посветено)

 

Пътека към птиците, стръмна, нагоре,

намери и стъпи на острото – сам.

Въпросът най-труден пред теб е отворен:

откри ли ти път за оставане там?

© Николай Начев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??