Jan 4, 2013, 4:11 PM

Към шампиона 

  Poetry » Other
444 0 0

Към шампиона

(Посветено)

 

Пътека към птиците, стръмна, нагоре,

намери и стъпи на острото – сам.

Въпросът най-труден пред теб е отворен:

откри ли ти път за оставане там?

© Николай Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??